Premiera odcinka "Śluby Marzeń" odbędzie się w Niedzielę 10 marca 2019 o godzinie 10:25 na antenie TVN Style. 
link:  https://www.tvnstyle.pl/program-tv.html

Menu Sylwestrowe na Imprezę z Orkiestrą - Sala Kominkowa 

 

Przystawka: Opiekany Serek Camebert z dipem żurawinowym 

Zupa krem z kalafiora z grzankami 

Patera mięs: Zawijasy po parysku,  Roladki w sezamie, kotleciki w płatkach migdałowych, zrazy staropolskie w sosie myśliwskim 

Dodatki: ziemniaki purre, kluski mazurskie, ryż kolorowy 

 

Surówki: 

Sałatka  modrej kapusty 

wielowarzywna 

marchewka miniaturka glazurowana w ziołach

 

Deser: Tartaletki z serkiem mascarpone owocami i czekoladą

Ciasto domowe wypieki 

Kawa herbata 

 

Zakąski zimne:

Sylwestrowy półmisek obfitości w glazurze 

Sałatka noworoczna szefa kchni 

Mix mini galaretek dla każdego smakosza 

Włoskie kuleczki faszerowane w zalewie słodko-kwaśnej 

pasztet z kaczki z dipem z czarnej porzeczki 

półmis warzyw zakąskowych 

masło + pieczywko

 

Dania ciepłe:

Gulasz po cygańsku, zupa po „kankasku”

Comber jagnięcy z kaszotto i borowikami

Przysmak Gajowego serwowany przez szefa kuchni 

Pikantna zalewajka chrzanowa z jajkiem

 

Napoje:

wódka 0,5 l na parę 

soki niegazowane 

woda gazowana oraz niegazowane 

Menu z Dj - sala barowa

Rosół z makaronem 

Patera mięs:

  • devolaj, 
  • roladki wieprzowe, 
  • kotleciki mielone z niespodzianką, 
  • pomidorki faszerowane, 
  • kaczka w sosie grzybowym 
  • Półmis surówek sylwestrowych 

Dodatki: ziemniaczki z wody z koperkiem,  kasza gryczana + sos 

Deser:

Kawa, herbata  + ciasto 

Zimna płyta: 

rolada łososiowa faszerowana 

tymbaliki drobiowe

mini tortille pod kilkoma postaciami 

Sałatka szefa kuchni z makaronem 

Sałatka a`lla Gwizdówka z kurczaczkiem KFC

Barszcz z pasztecikami  + zupa meksykańska 

 

 

 

 

 

 

Magiczna atmosfera tych świąt powoduje, iż czekamy na nie z niecierpliwością.
Święta mają zbliżać i łączyć ludzi, niech więc takie będą!

24 listopada o godzinie 19:00 startujemy z Zabawą Andrzejkową! Będziemy się bawić w sali kominkowej przy muzyce zespołu BeMoll. Cena 190zł za parę. Rezerwacje: 502 944 088 lub 58 884 64 34.

Praca "Na Gwizdowce" - poszukujemy osób do pracy na stanowisko kucharka oraz barman - kelner.

Więcej informacji pod numerem telefonu 502-944-088, 58 684 64 34 lub osobiście w barze "Na Gwizdówce".

Już niedługo Wielkanoc. Z tej okazji, specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy świąteczną ofertę. Nasze doświadczenie i wiedza to gwarancja pysznych dań, więc gorąco zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą  .

Oferta Na Dzień Kobiet nr 1 koszt 36 zł / osoba 

Egzotyczne malibu 

Zupa krem z białych warzyw podawana z ptysiami lub domowy rosołek 

Danie główne :

Pierś zapiekana z mozarellą i pomidorami podawana z ziemniaczkami pieczonymi lub ryżem oraz lekką sałatką typu gracką 

Devolaj podawany z zestawem surówek oraz frytkami 

Pierś po chłopsku podawana z surówką z marchewki oraz ziemniaczkami pieczonymi

Pierś w sosie śmietanowo - pieczarkowym podawana z ryżem oraz lekką sałatką typu grecka 

Dorsz w sosie śmietanowo - koprekowym podawany z ćwiartkami ziemniaczków oraz surówką wiosenną 

Sałatka a`lla Gwizdówka 

Kurczak w sosie tatarskim podawany z zestawem surówkek oraz ziemniaczkami pieczonymi lub ziemniaczkami z wody schab ogrodnika podawany z ziemniaczkami z wody oraz zestawem surówek 

Kaczka w sosie włanym ( pierś lub udko ) podawana z ziemniaczkami z wody oraz buraczkami

Deser : 

Gwizdówkowy zawrót głowy

 

 

 

 

Macie już plany na 10 lutego? Proponujemy imprezę karnawałową "Na Gwizdówce"!, więcej informacji wkrótce...

Nasz szef kuchni poleca! Catering na wigilię! Przygotujemy dla Państwa wyśmienite potrawy na święta!
Informacje Telefon: 58 684 64 34 Telefon komórkowy: 502 944 088